De properatie begint

Onderscheidende Zaken gaat nadrukkelijk over positioneren. Ik wil ondernemers gericht helpen bij het ontdekken van hun specifieke meerwaarde. Op die manier kunnen zij zichzelf krachtiger op de kaart zetten (positioneren) en potentiële klanten gemakkelijker overtuigen.

Verstrekkende gedachten, jeukende vingers

Ik begon in augustus 2014 met Onderscheidende Zaken. Dit concept is gebaseerd op de stevige fundering van Ghiness communicatiekracht, mijn bureau voor hands-on communicatieadvies dat al meer dan tien jaar bestaat. Hoewel Onderscheidende Zaken voorziet in een behoefte, is de tijd gekomen om eens kritisch naar mijn eigen positionering te kijken. Ik heb inmiddels verstrekkende gedachten over de kansen die er liggen. Mijn vingers jeuken om dingen in gang te gaan zetten.

Delen = vermenigvuldigen; lees en praat mee!

Dit is een traject dat ik in diverse fasen en via diverse middelen vormgeef. Ik neem jou hier graag in mee, in de hoop dat het je inspirereert om zelf ook aan de slag te gaan. En omdat ik graag jóuw gedachten en ervaringen hoor over dit soort uitdagingen.

Het maakt mij niet uit of je een ondernemer bent met een positioneringsvraagstuk, een marcomprofessional die zelf ook een verdiepingsslag wil maken of een student die positionering toevallig gewoon heel boeiend vindt. Voel je vrij om je in topics te mengen; delen = vermenigvuldigen. Dus lees en praat mee!

Getagd met

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.