advies én uitvoering

Ik begeleid ondernemers bij het profileren van hun bedrijf. Strategisch advies staat centraal in mijn zakelijke inbreng, maar ik ervaar ook veel plezier in de praktische uitvoering van communicatieactiviteiten en/of de begeleiding en bewaking hiervan. Ik beschik over een breed netwerk van partijen die hierbij kunnen helpen.

wat ik voor jou kan betekenen:

  • uitwerking corporate story
  • beantwoording positioneringsvraagstukken
  • formulering missie, visie en kernwaarden
  • ontwikkeling (corporate) communicatieplan
  • vervaardiging of redactie van webteksten (met aandacht voor SEO)
  • vervaardiging of redactie van strategisch belangrijk tekstwerk
  • ontwikkeling en uitvoering diverse andere communicatiemiddelen
  • doorlopende of tijdelijke communicatie-ondersteuning

Meer weten? Neem contact op!