recensies

Steven van den Biggelaar | MMS Certified Coach ~ “Ik kreeg messcherp wat de kern is.”

“Ik heb een kernwaardenscan gedaan met Ghislaine om voor mijzelf helder te krijgen waar mijn kracht zit.
De wijze waarop Ghislaine dit doet is voor mij erg krachtig: met precies genoeg woorden, messcherp krijgen wat de kern is; niet meer en niet minder! Een eyeopener voor mij en zeker een aanbeveling waard voor anderen. Dankje, Ghislaine!”

Ton van Loon | CadeauXperts ~ “Ik heb nu met relaties en prospects direct een gesprek dat er toe doet.”

“Ik ben al 25 jaar ondernemer en weet wat ik wil bereiken, maar ik ben door de sessie met Ghislaine in gaan zien dat als je werkelijk effectief naar buiten wilt treden met je bedrijf, je af en toe een spiegel voorgehouden moet krijgen. De sessie met Ghislaine was enerzijds confronterend, maar anderzijds ook zeer verhelderend. Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet. Ik ben me nu veel beter bewust van waar ik voor sta. De Routekaart naar Succes, die Ghislaine me naderhand als naslagwerk kwam brengen, heeft me geholpen om mijn presentatie te verbeteren. In plaats van steeds hetzelfde standaard zinnetje gebruik ik op bijeenkomsten en beurzen nu een elevator pitch die de kern raakt van wat ik voor mijn klanten nastreef. Als ik met relaties of prospects praat, voelen ze zich hierdoor echt aangesproken en heb ik met hen direct een gesprek dat er toe doet. Ook voor het aanpassen van webteksten of het maken van mailings is deze Routekaart naar Succes heel handig. Deze sessie is een aanrader voor ondernemers die weten wat ze willen bereiken, maar die het lastig vinden om hier handen en voeten aan te geven op een manier die hun klanten werkelijk in hun eigen beleving raakt.”

Stephanie Vallianatos | Ostara Consultancy ~ “Mijn focus voor de toekomst is nu haarscherp.”

“Herken je dat: druk bezig met je onderneming, mooie opdrachten, interessante contacten, ergens in in je achterhoofd bezig met nieuwe plannen, focus voor de toekomst, hoe onderscheid ik mij nu en straks, hoe zet ik mijn ambitie krachtig op de kaart…? En wat is die ambitie eigenlijk precies? Steeds nam ik mij voor hier tijd voor te nemen, te reflecteren op mijn toekomst en gericht actie te ondernemen. Ergens zat het wel in mijn hoofd, dus dat kon ik toch zelf wel? Maar die tijd nemen kwam er niet van, en hoe ging ik dat dan aanpakken… Hoogste tijd voor hulp. Met de aanpak van Onderscheidende Zaken vielen in één keer alle puzzelstukjes op hun plaats. De concrete aanpak met de persoonlijk begeleiding van Ghislaine hielpen mij heel snel de diepte in te gaan en in 1 essentiesessie grip te krijgen op mijn drijfveren en visie voor de toekomst van mijn onderneming. De uitwerking in de routekaart is een kadootje, iets tastbaars waar ik mijn acties steeds aan kan toetsen. Het heeft mijn focus voor de toekomst haarscherp op de kaart gezet. En het helpt mij dagelijks die keuze te maken die bijdragen aan mijn missie. Wat mij erg heeft aangesproken is de persoonlijke aanpak van Ghislaine. Hierdoor voelde ik mij snel op mijn gemak om ook werkelijk de diepte in te gaan over mijn drijfveren en onderneming. Kortom herken je jezelf hierin dan kan ik je zeker deze aanpak aanraden. Ghislaine, dank je wel!”

Thessa Bagu | Naijalink ~ “Ik sta zakelijk nu steviger in mijn schoenen.”

“Ik denk dat we ons allemaal wel willen onderscheiden. Ondernemen bestaat voor een groot deel uit jezelf onderscheiden, dus ik dacht als zelfstandig consultant daar wel bewust mee bezig te zijn. De Essentiesessie met Ghislaine bleek echter alsnog een eyeopener. Door een intensieve en diepgaande discussie, geholpen door inzichtelijke tools, bereikte ik een punt waar ik mijn motivatie glashelder begreep. En dat niet alleen, ik snapte ook hoe ik op die motivatie kan bouwen om mijn business uit te breiden. Ik merk dat ik ook nu, maanden na de eerste sessie, nog altijd teruggrijp op wat ik met Ghislaine heb geleerd. Dit traject heeft ertoe geleid dat ik nu dagelijks mijn acties toets aan wat ik wil bereiken – en aan wie ik bén. Ik sta bewuster in mijn onderneming en ben hierdoor veel effectiever in mijn communicatie naar mijn klanten. Ghislaine heeft mij een ‘kaart’ gegeven hoe ik vanuit mijn essentie mijn doel kan bereiken – en daardoor sta ik zakelijk steviger in mijn schoenen.”