een betere online vindbaarheid

Online vindbaarheid is jouw doel. Je beheert een klein of middelgroot bedrijf en je hebt een visie, een droom. Je werkt toegewijd aan jouw onderneming. Je biedt uitzonderlijke producten of diensten en lanceerde al een prachtige website waarop het allemaal staat uitgestald. Toch is er een uitdaging. Als je online zoekt op jouw bedrijf, vind je het niet terug. Je weet zeker dat je goed gevonden zou moeten worden, maar het lijkt net alsof je er niet toe doet.

Één klik verwijderd van jouw welverdiende omzet

Iedereen zit tegenwoordig online. Geen twijfel dat jouw potentiële klantenkring gewoon binnen handbereik ligt. Je bent in principe maar één klik verwijderd van die welverdiende omzet.

Lees het verhaal uit

Je bent dan ook vastbesloten om met jouw prospects in contact te komen. Het frustreert je flink dat jouw online vindbaarheid zo tegenvalt.

‘SEO hulp voor kleine ondernemers’

Dus je gaat zoeken, bijvoorbeeld op ‘SEO hulp voor kleine ondernemers’. Er komt van alles langs en veel klinkt goed. Maar hoe weet je nou dat de SEO copywriter en online tekstschrijver die je vindt, zijn wat je zoekt? Want dat deze goed zijn in webteksten optimaliseren, geloof je wel. Maar begrijpt zo’n SEO specialist jouw bedrijf voldoende? Komt er meetbaar resultaat? En is het een beetje prettig samenwerken?

Goed werk met een persoonlijke benadering

Want je hebt al lang geleerd dat niet alle consultants hetzelfde zijn. En dat jij als mens en ondernemer niet bent zoals de rest. Rustiger, eigenlijk. Bescheiden, vaak. Als je tenminste de mensen om jou heen mag geloven. Je bent dan ook niet op zoek naar zomaar een oplossing. Nou, goed nieuws: voor ondernemers als jij, ben ik er. Omdat ik een goede SEO-tekstschrijver en adviseur ben en daarnaast veel waarde hecht aan een persoonlijke benadering. En omdat ik committed ben. Aan het wederzijdse resultaat.

 

Online vindbaarheid: voor de langere duur

Ik ben niet van de korte klap. Dat komt mooi uit, want SEO levert op de korte termijn niet bijzonder veel resultaten, al heb ik het gezien: dubbele cijfers in de eerste maand. Maar over het algemeen geldt: je kunt voor SEO in korte tijd een goede basis leggen, maar voor echt resultaat moet je het blijven bijhouden. Dus dat doe ik, de SEO copywriter die jouw website langzaam maar zeker opstuwt in de resultaten. Meer weten over mij en mijn ervaring, klik dan op de links.

Online opvallen op jouw manier

*) Heb je een WordPress-website, dan kan ik het beheer hiervan combineren met mijn inzet als SEO-copywriter. Zo weet je zeker dat je niets mist aan beveiliging, back-ups en updates.

dienstverlening online vindbaarheid

Je hebt best een goede website, maar voor je gevoel ben je niet goed vindbaar. Hiervoor bied ik standaard ondersteuning op basis van vijf componenten.

copy

Goede, heldere (web)teksten, die precies staan voor wat jouw bedrijf doet. Duidelijk, toegankelijk en overtuigend. En herkenbaar voor jouzelf.

seo

Doorlopende controle op de effectiviteit van jouw webpagina’s en  webteksten. Bieden ze wat mensen zoeken? En zoekt men wellicht naar onderwerpen waar jij op in kunt spelen? Heel belangrijk: hier geen copy die lijkt op een invuloefening, maar seo-teksten die klinken zoals jij bént.

wordpress

Heb jij een website die draait op WordPress? Fantastisch, dan kan ik het beheer voor jou doen. Van webteksten tot seo en van updates tot back-ups. Je hebt er geen omkijken naar.
En als zich een kans aandient, is deze snel omgezet in een online bericht of een actie.

google analytics

Meten is weten. Ook op jouw website. Door het dashboard goed in te richten, krijg je vanzelf inzichtelijk waar online voor jou de kansen liggen. Zelfs offline kun je hier vaak iets mee, zoals een aanpassing of introductie van product-marktcombinaties.

sociale media

Afhankelijk van jouw product en/of dienst, is het zinvol om aanwezig te zijn op Linkedin, Instagram, of Facebook. Of alle drie.
Ik richt accounts (beter) voor je in en sluit ze goed aan op de rest van jouw bedrijfscommunicatie. Want die moet in de volle breedte uiteraard dezelfde boodschap uitzenden!

Let's go!

Aan de slag? Laten we dan gauw kennismaken.