profiel en achtergrond

Communicatie is een fantastisch vakgebied. Mijn vakgebied. Altijd ben ik op zoek naar hoe de boodschap beter kan.

in de praktijk

Ik ben een committed copywriter, contentmanager en communicatieadviseur. Ook: een pragmatisch projectleider en een kei van een eindredacteur. Ik ben een fikser, een pragmatische doorpakker met verantwoordelijkheidsgevoel. Ik zorg dat gebeurt wat gedaan moet worden (en liefst meer).

de combi van copy en online

Ik ben van de inhoud, het verhaal moet kloppen. Vooral de combi van copy en online spreekt mij aan. De techneut in mij kan uren pielen aan webpagina’s of online magazines tot het goed staat. (Jouw voordeel als ik werk voor een fixed fee.)

opleiding en training

Ik ben afgestudeerd communicatiedeskundige (hbo) en een gecertificeerd (business) coach. Extra trainingen: search engine optimalisation (SEO), Always on en Google Analytics 4.

talen

Teksten schrijf en redigeer ik in het Nederlands, Engels en Duits.

karakter

Ik ben enthousiast, gedreven, resultaatgericht, betrouwbaar, integer en snel van begrip. Vanzelfsprekend hebben bestaande processen en culturen mijn respect, maar ik denk graag out of the box.

Vertrouwen

Verder ben ik er goed in om het ware verhaal naar boven te krijgen, ook van mensen die niet graag vertellen.

Representatief

Ik heb gevoel voor hiërarchische verhoudingen en de politieke gevoeligheden die gepaard kunnen gaan met complexere samenwerkingen. Ik ben representatief en praat gemakkelijk mee op alle niveaus, van directie en raad van bestuur tot de werkvloer.

meer weten

Wil je meer weten? Bekijk mijn LinkedIn-pagina > voor mijn cv en aanbevelingen.

Iets persoonlijker? Het is inmiddels een ouwetje, maar bekijk hier het interview met mij als Lady IntoBusiness in Gouda IntoBusiness >

Of neem gewoon rechtstreeks contact op met mij!